Нови прекрасни новини за българската художествена гимнастика! Боряна Калейн спечели сребърен

...
Нови прекрасни новини за българската художествена гимнастика! Боряна Калейн спечели сребърен
Коментари Харесай

Прекрасната Боряна Калейн спечели сребро при многобоя в Ташкент

Нови прелестни вести за българската художествена гимнастика! Боряна Калейн спечели сребърен орден в многобоя на Световната купа в Ташкент (Узбекистан).
 Владинова и Калейн ще търсят нови триумфи на Световната купа в Ташкент
Българката започва конкуренцията мощно, позволи дребни неточности първия ден, само че сподели сложни, артистични и доста завладяващи композиции, които изигра с доста предпочитание и оптималната централизация. Днес позволи неточности, само че противниците също го направиха. 

Калейн събра 76.500 точки, след малшанс и вързана лента. Тя остана единствено на 1.6 точки след Александра Солдатова и е с 1 пред втората рускиня Анастасия Гузенкова. Четвърта е Кристина Погранична (Украйна), а пета със 73.950 точки е Невяна Владинова.

Утре и двете играят на финалите и на четирите уреда. И двете имат големи шансове за медали. Вчера те си осигуриха място измежду финалистките на обръч и топка, а през днешния ден и двете се класираха за финалите на бухалки и лента.

На бухалки Владинова влиза с втора по мощ оценка, а Калейн с трета, а на лента Владинова има втора оценка, а Калейн осма, откакто по време на осъществяванията си имаше възел на лентата и се наложи да вземе авариен апарат.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР